Direktlänk till inlägg 31 januari 2011
Det finns inte längre några ursäkter till att inte göra sin egen sylt - koka upp bär och syltsocker och sedan är det klart! Hade blåbär i frysen som jag tinade och kokade sylt på. Det är bra att spara på glasburkar - vid sådana här tillfällen kommer dom väl till användning. Imorgon bitti blir det fil med en klick hemmagjord blåbärssylt i. Det ser jag fram emot.
upptining... blåbär och syltsocker... koka upp 2-5 min...
Och så här blev resultatet!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|