Direktlänk till inlägg 14 mars 2011
Jag älskar hembakad pizza! Vi brukar göra en enkel bakpulverdeg och lägga på en massa godsaker. Denna gång gjorde vi egen tomatsås med färska tomater och basilika som vi mixade med mixerstaven, skinka, ost, färska champinjoner och pinjenötter! Det blev hur gott som helst. Det som blir över fryser vi in i små foliepaket - lätt att tina och värma upp till t.ex lunch.
Passade på att koka upp en ny burk sylt när pizzan stod i ugnen. Denna gång blev det frysta hallon och blåbär. Till 250 g bär använde jag 2,5 dl syltsocker. Koka det på hög värme i 2-3 minuter och sedan är det klar!
Men vi åt inte sylten till pizzan...ifall ni undrade
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|